Sponsing av Frog-plasser fra næringslivet får folk tilbake i skole og jobb

Byggmester Øyvind Bakkevold i Søgne og Carlsen Fritzøe i Vågsbygd og Sørlandsparken sponser en kursplass hver på Frog Online Identity for å få unge voksne tilbake i skole og jobb!

Byggmester Øyvind Bakkevold, uttaler følgende: «For oss handler det om å bidra til at færre havner utenfor samfunnet. Vi blir fort vår egen verste fiende hvis negative tanker får styre livene våre. Det mange arbeidsplasser ikke har tid eller evne til, har jeg tro på at dette kurset kan hjelpe med, og derfor sponser

bedriften plass til en person som selv ikke har midler.

Daglig leder hos Carlsen Fritzøe, Peter Holm, uttaler følgende: «Jeg er opptatt av at vi skal ha et genuint engasjement og gi en hjelpende hånd til de som trenger det. Det er viktig at vi som stor bedrift tar samfunnsansvar. Vi er en betydelig aktør innen det vi driver med, og da er det viktig at vi også hjelper til når vi har mulighet til det.»

Varodds Frog-trenere, Anette Håland og Anne May Breistein, setter stor pris på de to første sponsorene av Frog-plasser fra Byggmester Øyvind Bakkevold og Carlsen Fritzøe. Dette og mer uttaler de seg om i reportasjen i Spenn i oktoberutgaven av magasinet til Kristiansand Næringsforening. Varodd jobber videre mot Kristiansands næringsliv for å få flere bedrifter til å sponse Frog-plasser fremover, ta gjerne kontakt på frog@varodd.no for ytterligere informasjon!

30. oktober har Fædrelandsvennen skrevet om økning av arbeidsavklaringspenger hos unge voksne mellom 18 og 30 år i Agder. Her blir blant annet Christina Paulsen intervjuet, som uttaler at selvutviklingskurset Frog i regi av Varodd As ble vendepunktet for henne.