Julelunsj og Varoddprisen 2015

Tradisjonen tro holdt Varodd i går sin årlige julelunsj for alle sine samarbeidspartnere. På programmet sto blant annet med gjestebesøk av Bjarne Brøndbo, og utdeling av Varoddprisen 2015 av ordfører Harald Furre.

Fokuset på årets julelunsj var ungdom til arbeid, og det hele startet med en presentasjon av Varodds «Team Ungdom». Dette er et team bestående av åtte jobbkonsulenter som har spesialkompetanse på å få ungdom i jobb. Gjestene fikk en presentasjon av teamets medlemmer og fikk se en kort informasjonsfilm hvor flere arbeidsgivere ble intervjuet. Til slutt ble det gjort et live-intervju med en jobbsøker som gjennom Varodd og NAV har kommet seg i 100 % jobb!

Etterpå fikk de besøkende nyte en nydelig juletapas levert av Varodds egne Kantine & bageri, før det var tid for utdeling av Varoddprisen 2015 av ordfører Harald Furre, og underholdning av Bjarne Brøndbo.

Varoddprisen gikk i år til XXL Sørlandsparken, som har ansatt flere medarbeidere fra Varodd, og som til en hver tid har fem ledige plasser for utprøving av jobbsøkere. De fikk også skryt for å ha tildelt egne ressurser til oppfølging og veiledning av jobbsøkere i regi av Varodd og NAV.

Julelunsjens avslutning var en kombinasjon av foredrag og minikonsert fra Bjarne Brøndo, som selv har mye erfaring fra attføringsbransjen. Han spilte også noen av sine mest kjente sanger, og fikk virkelig med seg publikum i salen på klassikere som «E6» og «Rai rai».

 

Intervju med jobbsøker fra Varodd som nå er i 100% jobb!

Utdeling av Varoddprisen 2015, og intervju med vinneren XXL.

Intervju med årets gjest – Bjarne Brøndbo – som blant annet forteller om sin egen erfaring ved å arbeide med attføring.