Varodd Kurs & konferanse tilbyr lyse og nyoppussede kurs- og møterom

Varodd har pusset opp store deler av 3. etasje i sitt bygg i Rigedalen høsten 2017. Her har Varodd Kurs & konferanse kurs- og møterom til utleie, hvor du får det du trenger til en god pris!

Varodd Kurs & konferanse holder til i Rigedalen 41, rett i nærheten av Biltilsynet. Her tilbys det 6 ulike kurs- og møterom til leie, som har kapasitet fra 5 til 70 personer.

Varodd Kurs & konferanse ble opprettet som et nytt forretningsområde blant annet for å gi nye arbeidsoppgaver til sine jobbsøkere, slik at de er mest mulig trent på det som venter de i bransjen i Kristiansandsområdet.

Alle bedrifter og organisasjoner kan leie kurs- og konferanserom hos Varodd, og kursrommene er av ulike størrelser og oppsett for å møte leietakernes behov og ønsker.

Det er også slik at når du handler produkter og tjenester av Varodd, som eksempelvis leie av kurs- og møterom, så er du også med og får folk i jobb gjennom å bidra til arbeid for våre jobbsøkere.

Se lokalene fra Varodd Kurs & konferanse her! Ta gjerne kontakt med Leder av Varodd Kurs & konferanse, Anita Evensen Næss, for prisforespørseler.