Årets vinner av Varoddprisen, GF Logistikk As, repr. ved avdelingsleder i Kristiansand Roy Martin Kaurin.

Varoddprisen 2018 gikk til GF Distribusjon

Varodds tradisjonsrike julelunsj, hvor blant annet tre samarbeidsbedrifter nomineres til årets Varoddpris, fant sted i Rigedalen 41 tirsdag 11. des. I år ble også lokalene til Varodd Kantine & bageri benyttet, og det var dekket på til 130 gjester.

Årets konferansierer fra Varodd, Anette, Anne May og Håkon, ønsket alle gjestene velkomne. Deretter fortsatte Avfall Sør ved driftsleder på Mjåvann, Rune Johansen, med informasjon om det gode samarbeidet med Varodd i forhold til å få folk i jobb.

Han hadde også med seg to jobbsøkere opp på scenen, som fornøyd fortalte om opplæring og veien mot fagbrev samt jobb hos den nye Gjenbruksbutikken til Avfall Sør. I Gjenbruksbutikken har de til nå i år hatt innom 85.000 kunder som har handlet for kr 2.257.000 kroner og det har gått ut hele 200 tonn varer! Dette er blitt både en fin butikk og ny arbeidsplass for jobbsøkere fra Varodd.

Videre overtok ordfører Harald Furre mikronen, som først ønsket å si litt om det viktige arbeidet Varodd gjør for å få folk i jobb. Deretter leste han opp de tre nominerte bedriftene til Varoddprisen for 2018, som er den åttende i rekken. Disse var Avfall Sør, GF Distribusjon og N. Timenes & Søn. Årets Varoddpris ble tildelt GF Distribusjon!

Avdelingsleder i Kristiansand hos GF Distibusjon, Roy Martin Kaurin, fortalte at det er utrolig hyggelig å få utdelt Varoddprisen, at de har et veldig godt samarbeid med Varodd og svært gode resultater. Han fortalte også at Varodd er et viktig knutepunkt for at folk skal komme i jobb med mulighetene som finnes for utprøving av ulike jobber og finne egen motivasjon for å lykkes. GF Distribusjon har hatt hele åtte personer i arbeidspraksis og ansatt tre stk gjennom samarbeidet.

Varodd Kantine & bageri serverte i år egenkomponert og nydelig tapas før spesielt invitert gjest, blueskongen Reidar Larsen, satte i gang en hyggelig blueskonsert og god stemning.

Vi takker alle Varodds viktige samarbeidspartnere for stor innsats i året som har gått med å få folk i jobb, og vi ser frem til det videre gode samarbeidet i 2019.

Varodds julelunsj for samarbeidspartnere.
Varodds julelunsj er godt i gang.

De tre nominerte til årets Varoddpris.
De tre nominerte til årets Varoddpris.

Ordfører Harald Furre deler ut årets Varoddpris.
Ordfører Harald Furre er på plass.

GF Distribusjon As Varoddsprisen 2018.
GF Distribusjon vant Varoddprisen.

Blueskongen Reidar Larsen.
Reidar Larsen skapte god stemning.

Reidar Larsen med glimt i øyet.
Blueskongen hadde også smilet med seg.