FROG uttalelser

Gjennom FROG har jeg blitt bevisst på hva jeg vil. Jeg ser ikke lenger kun på mine begrensninger, nå fokuserer jeg på mine positive egenskaper. Det gjør det lettere for meg å nå mine mål.

Gutt, 22 år

Noe av det beste med å holde Frog er å se forandringen i deltakerne. Vi kan ofte se en fysisk forandring, de retter ryggen, løfter blikket og ser oss inn i øynene.

FROG-trener

Hun virker mye mer glad og fornøyd med seg selv, har mer overskudd og MYE mer selvtillit. Nå er hun målrettet og bestemt på hva hun vil videre i livet sitt.

Mor til deltaker

Det beste med FROG har vært at jeg fikk økt selvbilde. Før var jeg ikke klar over at jeg hadde så mange gode egenskaper og kvaliteter. Jeg hadde ikke klare mål eller drømmer. Ved å gå på FROG-kurs har jeg fått en økt selvbevissthet og står sterkere som menneske.

Jente, 24 år

Før Frog isolerte jeg meg og brukte dagen på gaming. Det nye i livet mitt nå er at jeg er mer sosial og tar initiativ til å være sammen med andre. Jeg er mer åpen og ærlig på hvordan jeg har det.

Gutt, 24 år

Det er fantastisk å se når deltakerne begynner å finne mer ut av hvem de er, de blir tydeligere, og våger å vise mer av hva de står for.

FROG-trener

Det nye i livet mitt er at jeg har blitt enda mer målbevisst, jeg vet hvilke mål og drømmer jeg har og har utarbeidet en konkret plan for hvordan jeg skal nå mine mål.

Jente, 25 år

Gå tilbake til forrige side

Pris og informasjon

Pris for 7 ukers kurs og 4 måneders oppfølging, kr 39 490.

Ta kontakt med Varodds FROG-trenere:
Anne May Breistein, tlf 971 43 489
Anette Håland, tlf 958 78 877

Mail: frog@varodd.no